viestards ([info]viestards) wrote on March 31st, 2004 at 02:47 pm
GLAABSIM ROCK
Vēstule Radio SWH Rock saglabāšanai


Kad tas notika?
...nav nemaz tik grūti atcerēties...pirms diviem ar pusi gadiem 2001.gada 15.novembrī pēc Daces Volfas ierosinājuma un iniciatīvas, pēc iespaidīgas pašreklāmas kampaņas vienveidīgo Latvijas radio staciju vidū izauga ROCK stacija! Ar radio SWH atbalstu un svētību sabiedrībai tika piedāvāta iespēja IZVĒLĒTIES – savu mūziku un muzikālo izglītību, savu pārliecību, savu dzīvesveidu!!!!!

Kāds sekoja turpinājums?
Divu ar pusi gadu garumā SWH ROCK tuvojās saviem klausītājiem. Iekaroja jaunu klausītāju uzmanību, mainījās, attīstījās, AUGA! Pilnveidojot ētera programmu, papildinot radio cilvēku – DJ sastāvu, SWH ROCK arvien spēcīgāk stabilizēja savas pozīcijas pārējo Latvijas radiostaciju saimē.
...un gluži nemanot, SWH ROCK skanējums bija dzirdams visur – darbā, automašīnā, mācību iestādēs, veikalos, mājās...visur Rīgā un tuvākajā Rīgas apkārtnē.

Kas notiek šodien?
Ir pienācis 2004.gada 31.marts. SWH ROCK radiostacijas vēsturē šis datums atzīmējams kā beigu sākums!!!! Ētera programma tiek kardināli mainīta!!!! DJ sastāvs samazināts!!!! Atlikuši 5 (pieci!!!) mēneši un 2004.gada augusta beigās SWH ROCK būs MIRIS!

Iemesli? A/S „Radio SWH” pārstāvji par iemesliem min mazus reitingus (60 000...??? Vai tas ir maz radiostacijai, kura raida tikai Rīgā un Rīgas apkārtnē???!!!), reklāmdevēju trūkumu (...~15 radio SWH reklāmas cilvēki nespēj piesaistīt reklāmu vienam radio SWH ROCK???!!!) utt. SWH ROCK esot nerentabls!
Laikā, kad daļa sabiedrības iepazinusi un iemīlējusi SWH ROCK, laikā, kad turpat vai katrs otrais Latvijas iedzīvotājs atpazīst SWH ROCK vārdu, laikā, kad beidzot cilvēki apzinājuši savu muzikālo gaumi un izvēles tiesības...MUMS TIEK ATŅEMTA ROCK STACIJA!!!!

Šīs vēstules mērķis LŪGT ATSAUCĪBU un INICIATĪVU no katra SWH Rock cienītāja, klausītāja vai vienkārši labas rokmūzikas piekritēja! Ir skaidrs, ka mums nav tiesības un iespējas izlemt A/S „Radio SWH” iekšējo un ārējo biznesa stratēģiju, tomēr MĒS VARAM pavēstīt līdzcilvēkiem un sabiedrībai, KA ROCK IR NEPIECIEŠAMS, ka mums ir vienlīdzīgas tiesības klausīties SAVU...IEMĪĻOTU MŪZIKU, IEMĪĻOTĀ RADIOSTACIJĀ!

Mums ir iespēja skaļi pateikt – ROCK IR UN BŪS DZĪVS!!! ROCK IS ALIVE...AND WILL BE!!!

Lūdzam ikvienu interesentu vai brīvprātīgu aktīvistu apmeklēt:

o SWH Rock mājas lapu, sadaļu komentāri, un izteikt savu viedokli http://www.radioswh.lv/swhrock/page.php
o piedalīties mūsu – SWH Rock klausītāju un cienītāju – plānotajās aktivitātēs Par ROCK izdzīvošanu Latvijā!!!
o vai rakstīt uz e-mail: elinaviking@inbox.lv

Paldies!!! Paldies!!! Paldies!!
Gaidām atsauksmes!

 
( Read comments )
Post a comment in response:
From:
( )Anonymous- this user has disabled anonymous posting.
Username:
Password:
Subject:
No HTML allowed in subject
  
Message:

Notice! This user has turned on the option that logs your IP address when posting.