03 March 2004 @ 01:10 pm
 
Sen neko neesmu pļurkstējis savā žurnālā, jo lielāko daļu februāra pavadīju slimojot. Rezultātā sniegotais februāris pa pakaļu, sanāca tikai vienu reizi pabraukāties, lai gan lv freeride starp priedītēm pēc mēneša slinkošanas sanāca pieņemams.
Ja runā par notikumiem pasaulē un Latvijā, tad viss aptuveni pa vecam- sacensības notiek, kāds piedalās un kāds arī uzvar :)
Nedaudz sāku gaidīt arī vasaru, kad varēšu nēsāties ar savu kalna dēli. MBS jau publicējusi savu 2004 gada katalogu, kur parādījušies pāris jaunumi, taču lielākā daļa modeļu palikuši tie paši, tiesa gan, cenas labākajiem modeļiem ir vairāk nekā trakas- 519.95 $ par dēli ir kaut kā sālīti.
 
 
( Post a new comment )
 aizdedzies!: little-prince[info]sin on March 3rd, 2004 - 01:37 pm
...man šitā štellīte arii ir iepatikusies.... ja neizgruudiishu visu $$$ ..veikbōrdā ...tad liikumotie ceļi/bezceļi buus jaaiebraukaa... ;)
(Reply) (Thread) (Link)
ублюдок[info]racoon on March 3rd, 2004 - 01:54 pm
veiku nav veerts pirkt, ja tev nav laivas. Toties gandriiz visiem kam ir laiva ir veiks, un ja tu nofraktee laivu veiku tev iedos taa pat.
Pagaishvasar sasapnjojos par kaitu, bet peec izmeegjinaajuma, uz zemes bez deelja, kur nodeviigais puukjis mani paraava piecus metrus virs zemes, tad nosvieda zemee un pavilka kaadus 30 m pa pludmali taa iekaare ir paargaajusi. Bet no malas jau feini izskataas kaa advanceetie kexi viegli kaa spalviņas lido virs uudens.
(Reply) (Parent) (Thread) (Link)
 aizdedzies!: little-prince[info]sin on March 3rd, 2004 - 02:15 pm

...ideja ir tada... vienu dēli gan priekš veika, gan kaita ... un to pūķīti savukārt tādu ..lai var i ziemu i vasaru ..plivinaat pa gaisu...



(Reply) (Parent) (Thread) (Link)
viestards[info]viestards on March 3rd, 2004 - 02:27 pm
ir kaut kaadi deelji, kas derot gan kaitam, gan veikam. tiesa man staastiija, ka lv ir diezgan suudiigs veejs prieks kaita, jo jamais esot nevienmeeriigs paarsvaraa, un vislabaakais veejs esot rudenii, kad nevienam iipasi negribas vairs braukt ;)
puukiisi jau arii iipasi leeti nav, lietots gan vareetu sanaakt labaak. jebkuraa gadiijumaa $$$ nav tie draudziigaakie, turklaat vasaraa jau taa maz laika paliek, ja braukaa ar riteni un mountainboardu.
(Reply) (Parent) (Thread) (Link)
 aizdedzies!: little-prince[info]sin on March 3rd, 2004 - 02:47 pm
..pēc idejas ...dēlim jābūt vienkārši simetriskam ....
..un puuķim rīklē būtu jāiebāž tiešām paprāva papiiriišu kaudzīte...
...bet ļaudis stāsta, ka .lv vēja arī pietiekot... kaut arii ne vienmeer kad ir gribēšana/varēšana... ;))





(Reply) (Parent) (Link)
[info]persefone on March 3rd, 2004 - 02:28 pm
Nebēdā...Kā redzi, sniegs vēl pa pilnam :))
(Reply) (Link)